Oproep: tijd + energie gezocht

Kom ons bestuursteam versterken!

Vind je het ook jammer om de natuur te zien wegkwijnen? Heb je tijd en zin voor een nieuw engagement? Natuurpunt Brugge zoekt nieuwe bestuursleden en vrijwilligers.

Onze voorzitter Paul gaat zijn engagement verminderen na vele jaren inzet en hard werk – waarvoor veel dank. Dit betekent ook dat er binnen het bestuur geschoven wordt met de functies. 

Heb je veel ambitie, dan kan je ons meteen versterken als voorzitter of secretaris.
Uiteraard ben je ook welkom voor een kleiner engagement.

 

Heb je zin om Natuurpunt te vertegenwoordigen op evenementen, wandelingen te organiseren, fondsen te werven, te lobbyen, om mee in de natuur te werken op werkdagen, artikels te schrijven, dossiers op te volgen, actie te voeren, onze tijdschriften rond te brengen… neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld door een praatje te komen maken op de algemene vergadering of langs te komen op de maandelijkse bestuursvergadering.

Kandidaturen en vragen mogen altijd bij Paul Decoene, via pauldecoene@telenet.be. Als je nu al zeker weet dat je een functie wilt opnemen, laat dit dan weten voor 5 februari. Al blijf je daarna ook welkom natuurlijk.