BANFF Film Festival in Brugge

Win een ticket t.w.v. € 17 voor het Banff Filmfestival in Brugge!

Banff film festival 2018
Banff film festival 2018

Vraag: Welk reservaat ligt niet op Brugs grondgebied ?

1. Schobbejakshoogte
2. De Fonteintjes
3. Het Rode-dopheidereservaat
4. De Wulgenbroeken

Stuur je antwoord op de vraag naar natuurpuntfilm@outlook.be. Op dinsdag 27 maart zal de onschuldige hand van bestuurslid Wim Jans een naam trekken uit alle juiste antwoorden. De gelukkige zal door ons gecontacteerd worden.

Banff Film Festival 2018 ook in Brugge

Dit festival voor avonturenfilms met de bergen als centraal thema wordt beschouwd als het grootste en meest prestigieuze in zijn soort. Het wordt sinds 1976 elk jaar in november gehouden in Banff (Canada) en na afloop vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. Ze worden vertoond in niet minder dan 42 landen en lokken meer dan 800.000 toeschouwers.

De World Tour van het Banff komt dit jaar ook naar Brugge. Het vindt plaats op 28 april, in da aula van het Sint-Lodewijkscollege, Magdalenastraat. De selectie van 8 kortfilms voor 2018 belooft nu al één van de meest indrukwekkende uit de geschiedenis van het Festival te worden.

Alle vertoningen worden omkaderd door podiumanimaties, ontmoetingen, en vinden plaats in een supergezellige sfeer. Er zal ook een stand zijn van Natuurpunt Brugge, om niet-leden bewust te maken van het belang van Natuurpunt. We zijn immers voorstander van sport, maar altijd met respect voor de natuur.

Alle verdere info, trailers, programma, timing en reservaties zijn te vinden op www.banff.be

Wil je erbij zijn, stel dat je reservatie niet uit: de tickets zijn snel uitverkocht.