Steun ons

Wilt u helpen de natuur ook in Brugge te beschermen? – Word lid van Natuurpunt!

Dan sluit u aan bij 114.000 andere gezinnen, en bent u tevens lid van de plaatselijke afdeling Natuurpunt Brugge.
Voor € 30 bent u met het hele gezin een jaar lang lid en geniet u van heel wat voordelen, klik hier
Naast het algemene ledenmagazine Natuur.blad ontvangt u 4x per jaar het magazine De Spille, het ledenblad voor het Brugse Ommeland. Wekelijks krijgt u een keuze uit diverse activiteiten in verband met de natuur, waaronder ook geschikt voor gezinnen.

Klik hier om u vandaag nog in te schrijven!

Wilt u de verdere uitbouw van onze natuurgebieden helpen ondersteunen? – Doe een gift!

Doe een gift en investeer in de toekomst van de natuur. Met uw gift kunnen wij onze natuurgebieden uitbreiden en inrichten. De subsidies van het Vlaams Gewest en van de Stad Brugge zijn onvoldoende om die grote bedragen te dekken. U kunt eenmalig een gift doen, of maandelijks een klein bedrag overmaken. Giften vanaf € 40 (eenmalig of opgeteld over een jaar) zijn fiscaal aftrekbaar.

Stort uw gift op rekening BE56 2930 2120 7588. Wilt u een gift overmaken voor een Brugs natuurgebied? Vermeld “Gift Natuurpunt” en naam en projectnummer van uw favoriet natuurgebied. De projectcodes van het gekozen natuurgebied vind u hier.

Op verzoek vermelden wij de namen van donateurs in ons plaatselijk ledenblad De Spille.

Bent u zaakvoerder of handelaar met een hart voor de natuur?

Adverteer bij ons! De Spille wordt gelezen door 2100 gezinnen, en is een een ideaal uithangbord in de regio. Dé referentie dus voor de jonge en oudere ondernemer, die economie met ecologie wil verzoenen, die groene technologiën wil promoten, die bezorgd is voor sociale vernieuwing, die investeert in de toekomst….

Op aanvraag sturen wij u graag een exemplaar van De Spille

Steekt u graag de handen uit de mouwen? – Kom helpen in onze natuurgebieden!

Neem deel aan een werkdag in de mooiste plekjes rond Brugge. Een goede gelegenheid  om een reservaat beter te leren kennen en u zorgt metterdaad voor meer en betere natuur. Alle info daarover vindt u in de activiteitenkalender en in De Spille. Van harte welkom!

Zin in ander vrijwilligerswerk voor Natuurpunt Brugge? 

Stuur ons een mailtje met een opsomming van je interesses. Ook vrijwilligers voor administratie en digitale media zijn welkom.